Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload
Search Results
Results: 1 through 8 of 8 (0.001 secs)
You searched for: subject:"geplaatst"
[texts]VIC-1210 3K Ram Cartridge (1982)(Commodore)(DE)
VIC-1210 3K Ram Cartridge (1982)(Commodore)(DE)
Keywords: een; het; van; geplaatst; niet; naar; kan; commodore; schakel; deze
Downloads: 39
[texts]3k Ram Pack vic-1210

Keywords: een; het; van; niet; kan; als; naar; geplaatst; schakel; deze
Downloads: 50
[movies]tweakers / 3649 / Battlefield 3
Op YouTube verschijnen steeds meer beelden van de alpha-versie van Battlefield 3. Dit is deel twee van een video geplaatst door alpha-speler 'Your Gaming'.
Keywords: tweakers; 3649;

Op YouTube verschijnen steeds meer beelden van de alpha-versie van Battlefield 3. Dit is deel twee van een video geplaatst door alpha-speler 'Your Gaming'.


Downloads: 2
[movies]tweakers / 3648 / Battlefield 3
Op YouTube verschijnen steeds meer beelden van de alpha-versie van Battlefield 3. Dit is deel één van een video geplaatst door alpha-speler 'Your Gaming'.
Keywords: tweakers; 3648;

Op YouTube verschijnen steeds meer beelden van de alpha-versie van Battlefield 3. Dit is deel é; é; n van een video geplaatst door alpha-speler 'Your Gaming'.


Downloads: 7
[movies]tweakers / 6215 / Facebook Camera
De speciale foto-app van Facebook is nu ook beschikbaar in Nederland. Met de app kunnen nog sneller foto's op Facebook geplaatst worden, maar ook foto's bewerkt worden met verschillende filters. Facebook kocht eerder dit jaar de foto-app Instagram voor het bedrag van 1 miljard dollar.
Keywords: tweakers; 6215;

De speciale foto-app van Facebook is nu ook beschikbaar in Nederland. Met de app kunnen nog sneller foto's op Facebook geplaatst worden, maar ook foto's bewerkt worden met verschillende filters. Facebook kocht eerder dit jaar de foto-app Instagram voor het bedrag van 1 miljard dollar.


Downloads: 3
[movies]tweakers / 4967 / Asus Padfone
Redacteur Wout Funnekotter houdt de Asus Padfone al een behoorlijke tijd in de gaten. Tot voorheen was de Padfone nog niet te testen, maar op het Mobile World Congress in Barcelona is de apparatuur werkend te bewonderen. De Padfone is een concept dat uit twee delen bestaat: een smartphone en een tablet. Wanneer de smartphone in de Padfone Station wordt geplaatst, verandert de smartphone namelijk in een tablet...
Keywords: tweakers; 4967;

Redacteur Wout Funnekotter houdt de Asus Padfone al een behoorlijke tijd in de gaten. Tot voorheen was de Padfone nog niet te testen, maar op het Mobile World Congress in Barcelona is de apparatuur werkend te bewonderen. De Padfone is een concept dat uit twee delen bestaat: een smartphone en een tablet. Wanneer de smartphone in de Padfone Station wordt geplaatst, verandert de smartphone namelijk in een tablet. De geschreven hands-on van de Asus Padfone vind je hier.


Downloads: 4
[movies]tweakers / 3835 / Sony NEX-7
Sony heeft zijn NEX-cameralijn uitgebreid met de NEX-7, het nieuwe topmodel in de serie. De NEX-7 heeft een ingebouwde oled-evf met 2,4 miljoen subpixels. Bij de NEX-7 is deze aan de linkerkant geplaatst, waardoor ook gebruikers met een dominant linkeroog genoeg ruimte hebben. De elektronische zoeker heeft een 100 procent beelddekking en neemt in vergelijking met bijvoorbeeld de evf van de Panasonic Lumix G3 beduidend minder ruimte in...
Keywords: tweakers; 3835;

Sony heeft zijn NEX-cameralijn uitgebreid met de NEX-7, het nieuwe topmodel in de serie. De NEX-7 heeft een ingebouwde oled-evf met 2,4 miljoen subpixels. Bij de NEX-7 is deze aan de linkerkant geplaatst, waardoor ook gebruikers met een dominant linkeroog genoeg ruimte hebben. De elektronische zoeker heeft een 100 procent beelddekking en neemt in vergelijking met bijvoorbeeld de evf van de Panasonic Lumix G3 beduidend minder ruimte in. Bovenop in het midden van de camera zit de ingebouwde opklapflitser verstopt.


Downloads: 7
[movies]tweakers / 5340 / EA toont eerste gameplaybeelden Crysis 3
Crysis 3 speelt zich net als het tweede deel af in New York, maar die stad is compleet veranderd. De Cell Corporation heeft gigantische Nanodomes geplaatst over 's werelds grootste steden. Binnen de Liberty Dome, zoals de dome boven New York heet, heeft zich in rap tempo een regenwoud ontwikkeld. De setting is daardoor veranderd in wat Crytek omschrijft als een 'urban rainforest'. De bomen, planten, moerassen en rivieren die de speler tegenkomt in Crysis 3 zijn vergroeid met de stad en maken van...
Keywords: tweakers; 5340;

Crysis 3 speelt zich net als het tweede deel af in New York, maar die stad is compleet veranderd. De Cell Corporation heeft gigantische Nanodomes geplaatst over 's werelds grootste steden. Binnen de Liberty Dome, zoals de dome boven New York heet, heeft zich in rap tempo een regenwoud ontwikkeld. De setting is daardoor veranderd in wat Crytek omschrijft als een 'urban rainforest'. De bomen, planten, moerassen en rivieren die de speler tegenkomt in Crysis 3 zijn vergroeid met de stad en maken van de spelwereld van Crysis 3 een surrealistische omgeving. Binnen die surrealistische gegevens hebben de aliens en de troepen van Cell Corp. het met elkaar aan de stok, waardoor het hoofdpersonage in Crysis 3 zich vaak ongezien kan voortbewegen om op beide partijen jacht te maken.
 
;
Dat hoofdpersonage is Prophet. Voor Crysis 3 is Prophet voorzien van een aantal nieuwe wapens, waaronder de Composite Bow. Deze boog kan diverse pijlen afschieten. Prophet gebruikt bijvoorbeeld normale pijlen als hij vijanden geruisloos wil uitschakelen, maar kan ook kiezen voor pijlen met een explosieve tip. Die richten meer schade aan, maar geven ook een flinke knal en trekken dus weer nieuwe vijanden aan. Daarnaast hanteert Prophet ook een nieuw machinegeweer, genaamd Typhoon, dat tot 500 kogels per seconde kan afvuren. Uiteraard zijn er meer nieuwe wapens te vinden in Crysis 3, maar vooralsnog geeft EA de informatie nog maar mondjesmaats vrij. Rond de E3, die begin juni in Los Angeles plaatsvindt, wordt meer informatie over Crysis 3 verwacht. De volledige trailer van de game kun je overigens
hier bekijken.


Downloads: 3
Advanced search

Group results by:

> Relevance
Mediatype
Collection

Related creators

Related mediatypes

movies
texts